Vegaaninen kirsikka-valkosuklaamousse

Vegaaninen kirsikka-valkosuklaamousse

Ainekset

200ml kookoskermaa, kylmänä!
2-3rkl kaakaovoita sulatettuna (oman maun mukaan) 
2-3rkl tomusokeria (riippuu kuinka makeaa haluat 
0,5tl vaniljajauhetta (ei siis vaniljasokeria vaan aitoa vaniljaa)kirsikoita 

        

Ruokalaji: Jälkiruoka Valmistustapa: Jäähdyttäminen Annoksia: 2 Kesto: 30minuuttia

Valmistus

Kaada jäähtynyt kookoskerma kulhoon ja vatkaa kunnes muuttuu kermavaahtomaiseksi (eli pysyy kulhon pohjalla) 
Lisää sulatettu kaakaovoi, tomusokeri ja vaniljajauhe vielä vatkaten kunnes koostumus on moussemainen (älä kuitenkaan ylivatkaa ;) 
Viipaloi kirsikanpalat ja lisää tarjoiluastiaan kerroksittain moussea ja kirsikoitaLaita kylmään noin pariksi tunniksi tai tarjoa heti. Säilyy hyvänä yhden yön yli, sitten koostumus hieman muuttuu. 
 


Kommentteja

Miksi haluat raportoida aiheesta?

×

Tallenna resepti

×
×