Valkosuklaa-kuningatar raakakakku

Valkosuklaa-kuningatar raakakakku
Valkosuklaa-kuningatar raakakakku resepti

Ainekset

Pohja: 

*0,5 dl mantelijauhetta 
*1,5 dl kookosrouhetta 
*0,5 dl kaurahiutaleita 
*9-10 Medjool-taatelia 
*0,5 tl vaniljauutetta 
*1 tl kardemummaa 
Ripaus laadukasta suolaa 

Täyte: 

*5 dl liotettuja cashewpähkinöitä 
*2,5 dl kookoskermaa 
*80 g raakakaakaovoita 
*1 dl kookosöljyä 
*3–4 rkl hunajaa 
*1 tl vaniljauutetta 
*Ripaus suolaa 
*1,5 dl mustikoita 
*1,5 dl puolukoita

Ruokalaji: Jälkiruoka Annoksia: 10 Kesto: 20minuuttia

Valmistus

  1. Jauha pohjan ainekset massaksi tehosekoittimessa ja painele vuoan pohjalle. Siirrä pakstimeen täytteen valmistuksen ajaksi 
  2. Sulata kaakaovoi ja kookosöljy ja calmista täyte sekoittamalla ainekset marjoja lukuunottamatta tehosekoittimessa.  3.Jaa täyte kahteen osaan ja lisää puolukat toiseen ja mustikat toiseen. Sekoita tasaiseksi ja kermaiseksi massaksi. 
  3. Kaada täytteet kerroksittain pohjan päälle ja siirrä jääkaappiin tai pakstimeen jähmettymään. 
  4. Koristele ja nauti!


Kommentteja

Miksi haluat raportoida aiheesta?

×

Tallenna resepti

×
×