Vadelmajäätelöä ja mantelisuklaakeksitaikinaa (raakajälkiruoka)

Vadelmajäätelöä ja mantelisuklaakeksitaikinaa (raakajälkiruoka)

Ainekset

Raakasuklaajäätelö: 

2 1/2 dl cashew-pähkinöitä (liotettu vähintään 2 tuntia) 
3 1/4 dl mantelimaitoa 
1 dl vadelmanmakuista heraproteiinia (Northforce) 
1/2 dl agavesiirappia 
3 rkl kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä 

Mantelisuklaakeksitaikina: 

4 3/4 dl mantelijauhoja 
1 dl suklaanmakuista heraproteiinijauhetta (Northforce) 
1 rkl makeuttamatonta kaakaojauhetta 
hyppysellinen raffinoimatonta merisuolaa 
3 rkl agavesiirappia 
1/2 dl sulatettua kylmäpuristettua neitsytkookosöljyä 
2 jäädytettyä, kypsää banaania 
2 rkl mantelivoita 

Ruokalaji: Jälkiruoka Valmistustapa: Raakaruoka Annoksia: 4 Kesto: 3tuntia

Valmistus

Vadelmajäätelö: 

  1. Liota cashewpähkinöitä vähintään kaksi tuntia, valuta ja huuhtele ne. 

  2. Lisää tehosekoittimeen (esim. Vitamix) cashewpähkinöiden lisäksi mantelimaito, vadelmanmakuinen heraproteiinijauhe ja agavesiirappi. Sekoita tasaiseksi. 

  3. Lisää neitsytkookosöljy. 

  4. Kaada seos jäätelökoneeseen ja käytä sitä tai pane seos pakastimeen n. 2-3 tunniksi ja sekoita sitä puolen tunnin välein. 

Mantelisuklaakeksitaikina: 

  1. Lisää mantelijauhot, suklaanmakuinen proteiinijauhe, kaakaojauhe ja merisuola tehosekoittimeen (esim. Vitamix) ja sekoita. 

  2. Lisää agavesiirappi, neitsytkookosöljy ja sekoita hyvin. 

  3. Lisää jäädytetyt, pilkotut banaanit mantelivoin kanssa tehosekoittimeen.  Sekoita tasaiseksi. Pane seos tarvittaessa vielä hetkeksi pakastimeen. 

Tarjoilu: 

Voit tarjota makuja rinnakkain tai varovasti sekoittaa seokset keskenään. Nauti, tyyli on vapaa! 


Kommentteja

Miksi haluat raportoida aiheesta?

×

Tallenna resepti

×
×