Trooppiset raakatartletit

Trooppiset raakatartletit

Nämä raikkaat ja makeat pikkuleivonnaiset sopivat loistavasti kesän juhliin :) Voit halutessasi tehdä samalla ohjeella kakun.

Trooppiset raakatartletit resepti

Ainekset

Pohja 

*200g kuivattuja taateleita ja viikunoita 
*0,5 dl kookoshiutaleita 
*1,5 dl kookosjauhoja 
*2 rkl kookosöljyä 
*0,5 tl limen kuorta 
*ripaus suolaa 

Täyte 

*1 dl kookoskermaa 
*2 dl liotettuja cashewpähkinöitä 
*1 avokado 
*1 limen mehu 
*1 tl vanilijauutetta 
*1 dl kookosöljyä 
*tuoretta ananasta kuutioina 
*(hunajaa) 
*(spirulinaa) 

Ruokalaji: Leivonnaiset Valmistustapa: Pakastaminen Annoksia: 10 Kesto: 1tunti

Valmistus

  1. Valmista pohja soseuttamalla taatelit ja viikunat. Sekoita loput aineet joukkoon käsin. 
  2. Painele taikina kymmenen silikonisen muffinssi vuoan pohjalle ja reunoille. Siirrä pakastimeen täytteen valmistuksen ajaksi. 
  3. Soseuta pähkinät, kookoskerma, avokado, limen mehu ja vanilijauute keskenään, kunnes koostumus on sileä ja kermainen. 
  4. Lisää joukoon kookosöljy ja ananaspalat. Maista ja lisää limeä tai makeuta halutessasi hunajalla. Jos tahdot täytteeseen intensiivisen vihreän värin, lisää ripaus spirulinajauhetta. 
  5. Täytä muffinsi vuoat täytteellä ja siirrä pakastimeen vähintään puoleksi tunniksi. 
  6. Tarjoiltaessa irrota tartletit vuoista ja anna seistä huoneenlämmössä n. 20min. Koristele haluamallasi tavalla.


Kommentteja

Miksi haluat raportoida aiheesta?

×

Tallenna resepti

×
×