Täydellinen juusto-omeletti

Täydellinen juusto-omeletti
Täydellinen juusto-omeletti  resepti

Ainekset

  • höylättyä oltermannia 
  • 5 kananmunaa 
  • kaksi keskikokoista tomaattia 
  • fetajuustoa 
  • basilikaa 
  • suolaa
Ruokalaji: Omeletti Valmistustapa: Paistaminen Annoksia: 2 Kesto: 15minuuttia

Valmistus

  1. Pannulle voita ja vähän öljyä 
  2. Leikkaa tomaatti sopivan kokoisiksi paloiksi ja revi basilika 
  3. Riko munat kulhoon ja hämennä keltuaiset ja valkuaiset sekaisin 
  4. Kaada munat pannulle ja lisää vähän suolaa  
  5. Ripottele toiselle puolelle omelettia feta, basilika ja tomaatti 
  6. Lisää toiselle puolelle omelettia höylätty oltermannia 
  7. Anna omeletin paistua rauhassa, kun koostumus tuntuu siltä, että omeletti pysyy kasassa, käännä "oltermanni" puoli omeletista toisen puolen päälle. Anna paistua pari minuuttia 
  8. Tee vielä yksi taitos keskeltä. Omeletti on nyt nelinkerroin. 

Anna jäähtyä ja syö! 

Ruokavalio: Gluteeniton


Kommentteja

Miksi haluat raportoida aiheesta?

×

Tallenna resepti

×
×