Raakaruokaa: Täyteläinen suklaakakku

Raakaruokaa: Täyteläinen suklaakakku
Raakaruokaa: Täyteläinen suklaakakku resepti

Ainekset

POHJA 

4 dl saksanpähkinöitä 
1,5-2 dl tuoreita taateleita 1,5 rkl raakakaakaojauhetta ripaus suolaa 

TÄYTE 

4-5 avokadoa 
3 kypsää banaania 
4 rkl hunajaa 
1,5-2 dl raakakaakaojauhoa 
2 tl kanelia
ripaus suolaa 
1 tl vaniljauutetta 
0,5 dl sulaa kaakavoita 

Valmistus

  1. Laita kaikki pohjan ainekset tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen ja sekoita murumaiseksi, hieman tahmeaksi taikinaksi. 
  2. Päällystä irtopohjavuoka leivinpaperilla ja painele taikina vuokaan. Laita vuoka pakastimeen täytteen valmistamisen ajaksi. 
  3. Sulata kaakaovoi kattilassa liedellä matalalla lämmöllä tai vesihauteessa. 
  4. Voit käyttää täytteen valmistamiseen tehosekoitinta, monitoimikonetta tai sauvasekoitinta. Pilko avokadot ja banaanit,  lisää kaikki muut ainekset paitsi kaakaovoi. Sekoita sileäksi massaksi. Lisää sitten kaakaovoi ja sekoita. Maista, ja lisää makeutusta tarvittaessa. 
  5. Ota vuoka pakastimesta ja kaada täyte pohjan päälle. Laita uudestaan pakastimeen jähmettymään noin tunniksi ja siirrä sitten jääkaappiin. Koristele kakku ennen tarjoilua esimerkiksi marjoilla, kookoshiutaleilla, pähkinöillä tai kaakaonibseillä 


Kommentteja

Miksi haluat raportoida aiheesta?

×

Tallenna resepti

×
×