Proteiinipitoinen savukalkkuna-parsakaalipiirakka

Proteiinipitoinen savukalkkuna-parsakaalipiirakka
Proteiinipitoinen savukalkkuna-parsakaalipiirakka resepti

Ainekset

Pohja 

*3 munaa 
*3 dl voita/kookosöljyä 
*n. 1 dl maustamatonta heraa 
*n. 2 dl mantelijauhoja 
*1 tl suolaa 

Täyte 

*n. 100g savukalkkuna leikettä 
*n. 100g parsakaalia 
*kourallinen kevässipulin vartta 
*kourallinen tuoretta korianteria 

*1 dl kookoskermaa 
*1 limen mehu 
*3 munaa 
*valkosipulijauhetta, pippuria ja suolaa oman maun mukaan 

Ruokalaji: Piirakkaat Annoksia: 8 Kesto: 1tunti

Valmistus

  1. Valmista pohja sekoittamalla aineet keskenään. Lisää mantelijauhoja sen verran että taikinan koostumus on napakka, muttei liian kuiva.  2.  Voitele vuoka voilla tai öljyllä ja painele taikina pohjalle. Esipaista pohjaa uunissa 200 asteessa 7-10 minuuttia. 
  2. Leikkaa kalkkunaleikkeet paloiksi ja höyrytä/keitä parsakaalia pari minuuttia. Asettele ne. silputtu korianteri ja kevätsipuli pohjan päälle. 
  3. Vatkaa kookoskerma, limen mehu, munat ja mausteet kulhossa ja kaada pohjan päälle. Paista uunissa 170 asteessa n. 20-30 min. 
  4. Koristele piirakka korianterilla ja limen paloilla.


Kommentteja

Miksi haluat raportoida aiheesta?

×

Tallenna resepti

×
×