Pekoniton pekoni porkkanasta

Pekoniton pekoni porkkanasta

Ainekset

3 isoa porkkanaa

2 rkl rypsi- tai rapsiöljyä

1 tl valkosipulijauhetta

1 tl savupaprikajauhetta

1 tl suolaa

Porkkanoita ei tarvitse kuoria, mutta huuhtele ne. Tämän jälkeen viipaloi porkkanat pituussuunnassa ohuiksi siivuiksi esimerkiksi mandoliinileikkurilla, kuorimaveitsellä tai juustohöylällä.

Aseta porkkanasiivut leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Lämmitä uuni 160 asteeseen.

Sekoita loput aineet keskenään ja sivele sitä porkkanasiivujen molemmille puolille.

Laita porkkanat uuniin 15 minuutiksi tai kunnes porkkanat ovat muuttuneet aaltoileviksi.

Valmistus


Kommentteja

Miksi haluat raportoida aiheesta?

×

Tallenna resepti

×