Myskikurpitsa­pyörykät ja tahinidippi

Myskikurpitsa­pyörykät ja tahinidippi

Ainekset

800 g myskikurpitsaa (500 g kuorittuna ja kuutioituna)  
½ dl täysjyväkuskusta  
½ dl kurpitsojen keitinlientä  
285 g säilykekikherneitä  
1 dl korppujauhoja  
½ dl persiljaa hienonnettuna  
½ appelsiinin raastettu kuori  
1 tl jeeraa  
1 tl rosmariinia  
¾–1 tl suolaa  
½ tl kuminaa  
¼ tl kuivattua rouhittua chiliä  
 
Lisäksi:  
2 dl kookoshiutaleita  
 
Tahinidippi:  
1½ dl maustamatonta jogurttia  
½ dl (suolattua) tahinia  
1 sitruunan mehu  
½ dl persiljaa tai minttua hienonnettuna  
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna  
½ tl sokeria  
¼ tl suolaa  
rouhaisu mustapippuria

Valmistus


Kommentteja

Miksi haluat raportoida aiheesta?

×

Tallenna resepti

×