Kesäkurpitsalasagne

Kesäkurpitsalasagne

Herkullista ja helppoa

Kesäkurpitsalasagne resepti

Ainekset

  • sipuli
  • valkosipulin kynsi
  • tomaattimurska
  • jauheliha ~250g ( mieluiten alle 10% rasvaa)
  • mausteita
  • 2 kesäkurpitsaa
  • juustoa
Ruokalaji: Pääruoka Valmistustapa: Paistaminen Annoksia: 6 Kesto: 1tunti

Valmistus

täyte

  1. Kuullota sipuli
  2. Paista ja mausta jauheliha
  3. Laita joukkoon tomaattipurkki
  4. Anna hautua
  5. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita

"lasagnelevyt"

  1. Viipaloi kesäkurpitsat, juustohöylällä saa siistin ohutta näpprästi. Älä laita siemeniä levyiksi jotta ei tule liikaa kosteutta

kasaus

  1. Kasaa jauhelihaseosta ja "levyjä" kerroksittain vuokaan
  2. Kuorruta juustolla

paisto

  1. Paista 200 asteessa kunnes juusto ottanut kauniisti väriä
  • anna jäähtyä hetki


Kommentteja

Miksi haluat raportoida aiheesta?

×

Tallenna resepti

×
×