Kesäinen suklaa-marja-juustokakku (gluteeniton, viljaton)

Kesäinen suklaa-marja-juustokakku (gluteeniton, viljaton)
Kesäinen suklaa-marja-juustokakku (gluteeniton, viljaton) resepti

Ainekset

Pohja: 

1 1/4 dl mantelijauhoja 
3 rkl pellavansiemenrouhetta 
1 1/4 dl suklaan makuista heraproteiinia (Northforce) 
1/2 dl makeuttamatonta kaakaojauhetta 
4 rkl neitsytkookosöljyä 
lisämakeutukseksi oman maun mukaan nestemäistä steviaa 

Täyte: 

250 g maustamatonta maitorahkaa 
1/2 dl mustikan ja mansikan makuista proteiinijauhetta (Northforce) 
1 kokonainen kananmuna 
1 kananmunan valkuainen 
2 rkl kookosjauhoa 

Koristeet: 

tuoreita mansikoita ja mustikoita 

Ruokalaji: Leivonnaiset Valmistustapa: Paistaminen Annoksia: 8 Kesto: 1tunti

Valmistus

  1. Sekoita pohjaa varten mantelijauhot, pellavansiemenrouhe, suklaan  makuinen heraproteiinijauhe, kaakaojauhe ja sulatettu netsytkookosöljy. 

  2. Painele seos 15-20 senttiä halkaisijaltaan olevaan paistovuokaan. 

  3. Sekoita maitorahka, mansikan ja mustikan makuinen heraproteiinijauhe, kokonainen kananmuna, kananmunan valkuainen ja kookosjauhe tasaiseksi seokseksi. Lisää tässä vaiheessa halutessasi steviaa, jos kaipaat lisämakeutusta. 

  4. Kaada täyte pohjan päälle, levitä tasaiseksi. 

  5. Paista kakku uunissa 170 asteessa noin 35 minuuttia. Täytteen tulisi heilua vähän kakkua uunista otettaessa. Älä paista kakkua liian kypsäksi. Anna jäähtyä. 

  6. Koristele halutessasi tuoreilla mansikoilla ja mustikoilla 


Kommentteja

Miksi haluat raportoida aiheesta?

×

Tallenna resepti

×
×